برقراری ارتباطات بین دفاتر مرکزی و شعب

برقراری ارتباطات بین دفاتر مرکزی و شعب

خدمات زیرساخت شبکه بازدید: 1402

برقراری ارتباط بین مراکز مختلف سازمان هایی که دارای بیش از یک شعبه هستند به یکی از ضروریات تبدیل شده است. پراکندگی این شعب ممکن است در یک شهر، کشور و یا حتی در نقاط مختلف جهان باشد.

بر این اساس، ایجاد ارتباط بین این مراکز با توجه به گستردگی مکانی، شرایط اقلیمی آن مراکز، میزان پهنای باند مورد نیاز و هزینه مصرفی، به روش های مختلفی مانند ارتباطات بیسیم (Wireless) ، برقراری VPN بر روی شبکه اینترنت، ارتباطات اینترانت Leased  Line  و MPLS انجام می شود.

شرکت مهندسی "امداد کامپیوتر تهران" ضمن ارائه مشاوره در خصوص نحوه انتخاب روش بهینه برقراری ارتباط برمبنای نیاز مشتری، خدمات لازم را به منظور برقراری ارتباط و استفاده از امکانات و کاربردهای مبتنی بر این ارتباط ارائه میدهد.

در سازمانهایی که دارای دفاتر پراکنده در سطح ملی یا بین المللی می باشند، نیاز به برقراری ارتباط سریع بین دفاتر بسیار ضروری است که این مهم با روشهای گوناگونی انجام می شود. یکی از مقرون به صرفه ترین روشهای ارتباطی در برخی شرایط استفاده از شبکه خصوصی مجازی می باشد.

شبکه خصوصی مجازی، شبکه‌ای است که اطلاعات در آن از طریق یک شبکه عمومی مانند اینترنت جابه‌جا می‌شود اما در عین حال با استفاده از الگوریتم‌های رمزنگاری و با تصدیق هویت (Authentication)، این ارتباط همچنان اختصاصی باقی می‌ماند به گونه ای که فاصله فیزیکی موجود بین شعب حذف شده و گویی کاربران در یک شبکه قرار دارند.

اتصال مراکز پراکنده یک سازمان با استفاده از شبکه خصوصی مجازی مزایای بسیاری در گردش اطلاعات سازمانها بهمراه خواهد داشت که مهمترین آنها عبارتند از:

متخصصین واحد شبکه های گسترده "امداد کامپیوتر تهران" آمادگی دارند تا به درخواست سازمان ها، امکان ایجاد شبکه‌های محلی و فرامحلی و یکپارچه‌سازی ارتباطات داده در سازمان ها را بررسی و فراخور نیاز هر یک از شرکت ها، پیشنهادی متناسب تهیه و ارائه نمایند.

 

چاپ